Както вероятно знаете, аз съм единия от двамата създатели на BOL.BG - хронологично втората Интернет компания в България. Считано от м. юни 2008 г. официално не притежавам акции и не съм управител в дружеството. Реално не изпълнявам тази функция от февруари, но Агенцията по вписванията се забави значително с отразяване на промените. Официално новината беше публикувана в Portal.bgВ момента описвам историята на BOL.BG от създаването през 1993 г. до началото на 2008 г. Щом стана готов, ще я публикувам тук, на това място. Дотогава, ето писмото, което аз и моят съдружник Вени Марковски изпратихме до колегите си.

id = "FBMainForm_210628" action="/bolbg.html" method = "post" onsubmit = "return false" >
BOL.BG - форум за коментари Влизането е невъзможно. Администраторският панел е изключен и сайтовете са достъпни единствено в публикувания си вариант.

Публикувана на Заглавие на темата Прегледи Коментари Последна Публикация

от mitko
So long, and thanks for all the fish

от

Тъй като BOL.BG беше не просто Интернет доставчик, а в известна степен институция, която активно участваше в обществения живот, когато ставаше дума за Интернет, и понеже през годините е осигурявала услуги за десетки хиляди потребители, сметнах за полезно да отворя този форум, в който всеки може да коментира това, което се случи.


За тези, които си задават въпроса какво ще правя от сега нататък - имам извесни бизнеспланове, но със сигурност ще можете да ме намерите в Интернет общество - България

Permalink
 
RSS новини